| Bukan Sharifah Aini Tetapi Norbaini |
BUKAN SHARIFAH AINI TETAPI NORBAINI
ABOUT ENTRY LINKS STUFF FOLLOW Dashboard



Cikgu kami (Cikgu Mas'od Jailani)
Sabtu, 22 Oktober 2011 • 7:45 PG • 2 comments






Tn.Hj.Mas'od Jailani atau kami panggil cikgu Mas'od... seorang cikgu Geografi yang mengajar dalam kelas 3Cekal (kelas aku lerrhh tu) pada tahun ni(2011) ,Aku tak yakin adakah ini betul betul atau aku hanya bermimpi?Nasib~ hari Khamis buat cuti sendiri , sekarang tengok! cikgu dah pindah sekolah lain pown baru nak tau .Tahun nihh cikgu ajar Geografi hanya di kelas 3 cekal(jap jap nak bangga jap).banyak gilerr memori kami dengan cikgu antaranya??

aku pernah dipanggil hadapan kelas dengan seorang kawan aku. SIAPA??
SYIFA SYAIRAH! pada tanggal 15-6-2011 (khamis)
korang tengok betapa sejarahnya sampai aku ingat tarikh.
Mananya tak ingat, budak baik cam aku(sekali sekala perasan) kena berdiri depan kelas
atas alasan TIDAK FOCUS. hihihhi


nampak permainan di atas?? tulah antara faktornya~ ngeee
syifa master mind nihh sebab tu dia kena teruk
time dia panggil kami getaq lutut weiii
selamat aku berdiri sebelah tingkap sedangkan Master mind tuhh berdiri hadapan pintu
Ambik kau~ setakat berdiri jerr aku sanggup ni ka mai group group form 4 la...5 la..
time ni pulak depa nak lalu malu siottt . sampai la tu aku x mau cakap / main lam kelas dia ja lahh
hhihiihi

katanya dia akan ke SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN TAMAN SELASIH
huh selamat tinggal cikgu doa kan result kami yang terbaek dari ladang wakaka 

salam,






Thanks For Reading !


PASTFUTURE
PRINCESS
Hai. Me Baini, 3/5/1996 , love with art , love singing , love movie and lastly I LOVE U (huhu)~

WeChat here

Sweet Memories

Archive

CREDIT SECTION


Owner blog:NORBAINI
Best view:Miss Google